Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007

Με αυτά που λέει ο Ε.Β. πάλι ετσι θα κάθετε στο συνέδριο





1 σχόλιο:

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

Ολοι όσοι θέλουμε τον Γιώργο Παπανδρέου ξανά πρόεδρο θεωρώ οτι πρέπει να ακουστούμε ενωμένοι και δυνατοί. Γι αυτό συνέταξα το παρακάτω. Οποιοι απο εσας φίλοι bloggers, επιθυμήτε μπορείτε να δηλώσετε, στέλνωντάς μου απαντητικό μήνυμα, οτι στηρίζετε αυτό το κείμενο. Οταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των απαντήσεων θα σας στείλω το σύνολο των bloggers που το υπογράφουν, ώστε αν επιθυμήτε να το αναρτήσετε. Παράλληλα θα σταλεί στο Πρόεδρο και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ καθώς και στις εφημερίδες.
Φίλοι και Φίλες θα περιμένω τις απαντήσεις σας.
Υ.Γ Θα παρακαλούσα εκτός απο το όνομα blog σας, να "υπογράψετε" με τα πραγματικά σας ονόματα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

*BLOGGERS** **ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.*



Στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία η Δημοκρατική Παράταξη καλείτε να πάρει τις ποιο κρίσιμες αποφάσεις τις ιστορίας της. Η ψηφοφορία της 11 Νοεμβρίου είναι πάνω από όλα η χάραξη μιας νέας πολιτικής γραμμής για το κίνημα.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα κληθεί να αποφασίσει αν επιθυμεί να το οδηγήσει σε αυτή την νέα εποχή ο Βαγγέλης Βενιζέλος, οδηγημένος από τα ίδια «παλιά και φθαρμένα υλικά» που τόσα χρόνια αλλοίωσαν το χαρακτήρα του κόμματος ή ο τωρινός πρόεδρος του κινήματος Γιώργος Παπανδρέου πλαισιωμένος από μια νέα, κεντροαριστερή ηγετική ομάδα που στόχο θα έχει να περάσει στην κοινωνία το μήνυμα ότι κάτι αλλάζει.

Μπροστά σε αυτό το δίλλημα εμείς απαντάμε ότι στηρίζουμε τον Γιώργο Παπανδρέου.

Διότι επιθυμούμε ένα κίνημα με φρέσκιες ιδέες και αντιλήψεις.

Γιατί πιστεύουμε ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν είναι μηχανισμός διαχείρισης εξουσίας αλλά ένα κόμμα που στόχο έχει την κοινωνική πρόοδο.

Κύριε Βενιζέλο:

Tώρα που τα γκάλοπ δείχνουν ότι, οι περισσότεροι από εμάς, θέλουμε ένα γνήσιο κεντροαριστερό ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι βέβαιο ότι θα αποποιηθείτε τις κεντροδεξιές απόψεις σας και θα κινηθείτε εκεί επιτάσσουν οι δημοσκοπήσεις. Αν θέλετε να πάρετε ιδέες για κεντροαριστερή προοδευτική πολιτική, παντως, ανατρέξτε στο Πρόγραμμα Διακυβέρνησης του κόμματος. Σε αυτό που ποτέ δεν υποστηρίξατε. Θα βρείτε πολλές κεντροαριστερές προτάσεις.

Υποστηρίζετε ότι με εσάς πρόεδρο το κόμμα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει ξανά. Σας πληροφορούμε ότι στόχος δεν είναι απλά να κυβερνήσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ ξανά αλλά να κυβερνήσει σωστά.

Κύριε Βενιζέλο δυστηχώς για εσάς τα γκάλοπ δεν είναι αυτά που εκλέγουν πρόεδρο. Αυτοί είμαστε εμέις. Την φωνή μας θα την ακούσετε στις 11 Νοεμβρίου και δεν νομίζω οτι θα σας είναι ευχάριστη...